Hyperlapse, cea mai nouă aplicație de la creatorii Instagram

Hyperlapse, cea mai nouă aplicație de la creatorii Instagram

Nu necesită nici un cont şi nici nu trebuie să fie folosită în tandem cu , Hyperlapse este doar o nouă aplicaţie de sine stătătoare creată de programatorii companiei. Aceasta vă ajută să înregistrați videoclipuri pe care să le redați la viteză foarte mare apoi. 

instagram-hyperlapse

După ce a trecut de la imagini cu diverse filtre la clipuri de câteva secunde, Instagram trece întreaga experienţă în mod Hyperlapse. Acesta este efectul pe care îl obţineţi în momentul în care filmaţi un clip la viteză normală şi-l redaţi la viteză foarte mare. E ca şi cum aţi vedea un răsărit de 15 minute în 15 secunde. Pornind de la această premisă, echipa de dezvoltatori din spatele Instagram a lansat o aplicaţie care se intitulează, Hyperlapse şi care poate fi descărcată gratuit momentan doar de către utilizatorii de iOS din AppStore.

Ca funcţionalitate, interfaţa este una cât se poate de simplă, în conformitate cu principiile dezvoltatorului de a crea unelte simple dar puternice pentru exprimarea creativităţii şi capturii de momente. Aţi intrat în aplicaţie, printr-un singur buton aţi iniţiat captura şi, prin intermediul aceluiaşi buton, aţi întrerupt-o. După încheierea procesului de înregistrare, vă alegeţi viteza de rulare a clipului de la 1x până la 12x şi îl salvaţi în rolă film. De acolo, ulterior, îl puteţi partaja pe Instagram, dar nu este sub nici o formă obligatoriu.

Marele plus al aplicaţiei constă într-un algoritm foarte bine pus la punct de stabilizare video care vă va ajuta să aveţi nişte clipuri finale aspectuoase. La această oră nu se ştie când va sosi și versiunea pentru Android.

Citește și: