Noul Humble Bundle vine cu opt jocuri de la 2K Games

Noul Humble Bundle vine cu opt jocuri de la 2K Games

Un nou Humble Bundle se întoarce cu și mai multe jocuri în pachet. De această dată 2K Games se află în lumina reflectoarelor, bundle-ul oferind momentan 6 titluri.

humble-bundle-2k

Noul Humble Bundle vine cu 6 jocuri de la 2K Games, iar săptămâna următoare vor fi adăugate încă cel puțin două. Cei care oferă 1 dolar pot primi BioShock, The Bureau: XCOM Declassified și The Darkness II. Cei care vor și mai multe titluri se pot îndrepta către site-ul Humble Bundle, verifica oferta medie, și dacă o depășesc vor fi recomensați cu titlurile BioShock 2, Mafia II and Spec Ops: The Line.

Chiar și așa, dacă nu sunteți complet satisfăcuți, și bugetul vostru se ridică mai sus de 20 de dolari și puteți contribui cu sume mai mari, veți primi acces la tot ce poate oferi bundle-ul, și anume XCOM: Enemy Unknown și BioShock Infinite pe lângă cele câteva deja menținate mai devreme, și chiar și conținutul ce urmează să fie adăugat săptămâna viitoare.

Bundle-ul se spune că ar valora 209 dolari, iar prețul crește deja în fiecare minut. Așadar, dacă doriți jocurile de mai sus la un preț mai mic decât modic, nu stați pe gânduri, oferta este limitată, și nu va dura mult până când suma medie va crește suficient de mult cât să nu mai fie rentabil.

Citește și: