Noul Doom ne emoţionează din primul trailer [VIDEO]

După o lungă perioadă de zvonuri legate de un nou , cei de la id Software tocmai au făcut public primul teaser trailer al noului joc.

Fallout-4-or-Will-Doom-4-660x365

Jocuri precum primul Quake, 3D sau Doom au stat la baza primelor pagini din istoria FPS-urilor. Întâmplarea face că cei de la Id Games, care s-au aflat în spatele celor trei titluri, au fost şi ei acolo, reuşind să ne atragă şi să ne sperie cum nici un alt dezvoltator de jocuri nu a reuşit să o facă, mai ales că vorbim de nişte experienţe de gaming ce au avut loc acum 20 de ani.

Cu o placă de sunet decentă şi căştile pe urechi, primul Doom reuşea să te transpună într-o lume în care monştrii erau la ordinea zilei şi în care inima îţi tresărea de fiecare dată când intrai într-o încăpere nouă. Nu se compara cu nimic altceva. Pentru o lungă perioadă a fost o experienţă unică.

În speranţa de a recrea o parte din experienţele pe care le-am trăit atunci, dar folosind ultimele tehnologii şi performanţe grafice ale PC-urilor şi consolelor actuale, id Games lucrează intens la un nou Doom. Mai jos puteţi vedea primul teaser, rămânând ca în cadrul QuakeCon 2014, ce va avea loc în perioada 17 – 20 iulie la Hilton Anatole în Dallas, Texas, să aflăm restul informaţiilor despre noul joc.

Ca un mic detaliu legat de personajul principal al acestui clip de un minut şi jumătate, numele său este Cyberdemon.

09:15 11.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video