Wolfenstein vine cu elemente pentru Team Fortress 2 și acces beta pentru Doom

Wolfenstein vine cu elemente pentru Team Fortress 2 și acces beta pentru Doom

Veștile bune pentru cei interesați de achiziția noului joc Wolfenstein continuă cu decizia lui Valve de a oferi o serie de bonusuri pentru cei care fac precomandă.

Wolfenstein Doom

Cei care vor face precomandă pentru Wolfenstein vor primi o serie de căști, Die Regime-Panzerung și Der Maschinensoldaten-Helm, pentru Team Fortress 2. Probabil unul dintre elementele pentru care este cunoscut acest joc este posibilitatea de a achiziționa o mulțime de căști și pălării, care nu cresc în nici un fel rangul jucătorului, și doar contribuie la aspectul caracterului în joc. Nu suntem siguri ce reprezintă acele două item-uri, însă după imaginea de mai sus putem presupune că este vorba de două căști personalizate pentru lansarea lui Wolfenstein. Alte bonusuri adiționale includ accesul la varianta Beta a jocului Doom, care se pregătește și el de o lansare fastuoasă în curând, chiar dacă în acest moment nu se știe nimic despre o dată specifică.

Wolfenstein: New Order este așteptat în cursul lunii mai a acestui an. Jocul a fost programat inițial pentru o lansare la finalul anului 2013, însă a fost amânat pentru prima parte a acestui an, pentru că se pare că mai avea nevoie de ceva retușuri, atât din punct de vedere grafic cât și pentru engine-ul de joc. Pagina oficială de Steam, de unde se pot afla mai multe informații despre lansarea lui Wolfenstein, pe viitor, este în acest link.