Wolfenstein vine cu elemente pentru Team Fortress 2 și acces beta pentru Doom

Wolfenstein vine cu elemente pentru Team Fortress 2 și acces beta pentru Doom

Veștile bune pentru cei interesați de achiziția noului joc Wolfenstein continuă cu decizia lui Valve de a oferi o serie de bonusuri pentru cei care fac precomandă.

Wolfenstein Doom

Cei care vor face precomandă pentru Wolfenstein vor primi o serie de căști, Die Regime-Panzerung și Der Maschinensoldaten-Helm, pentru Team Fortress 2. Probabil unul dintre elementele pentru care este cunoscut acest joc este posibilitatea de a achiziționa o mulțime de căști și pălării, care nu cresc în nici un fel rangul jucătorului, și doar contribuie la aspectul caracterului în joc. Nu suntem siguri ce reprezintă acele două item-uri, însă după imaginea de mai sus putem presupune că este vorba de două căști personalizate pentru lansarea lui Wolfenstein. Alte bonusuri adiționale includ accesul la varianta Beta a jocului Doom, care se pregătește și el de o lansare fastuoasă în curând, chiar dacă în acest moment nu se știe nimic despre o dată specifică.

Wolfenstein: New Order este așteptat în cursul lunii mai a acestui an. Jocul a fost programat inițial pentru o lansare la finalul anului 2013, însă a fost amânat pentru prima parte a acestui an, pentru că se pare că mai avea nevoie de ceva retușuri, atât din punct de vedere grafic cât și pentru engine-ul de joc. Pagina oficială de Steam, de unde se pot afla mai multe informații despre lansarea lui Wolfenstein, pe viitor, este în acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: