În sfârşit, s-a lansat Pinterest pentru Windows Phone

În sfârşit, s-a lansat Pinterest pentru Windows Phone

Amatorii ,,pinning-ului” se vor bucura să afle că tocmai s-a lansat pentru telefoanele cu Windows Phone.

pinterest lansare windows phone 8 wp8.1

Pinterest este o reţea socială construită în jurul imaginilor. În majoritatea cazurilor, după cum se poate vedea şi în capturile de mai sus, acestea ascund link-uri către diverse tipuri de conţinut.

Deşi are un număr destul de generos de adepţi şi o vechime semnificativă pe piaţă, abia acum a fost lansată prima aplicaţie oficială Pinterest pentru Windows Phone. Pentru că se afla printre aplicaţiile importante care lipseau de pe platforma de mobile a Microsoft, Joe Belfiore, directorul responsabil de Windows Phone din cadrul gigantului din Redmond, a anunţat această lansare pe contul personal de Twitter.

Ca interfaţă şi conţinut, aplicaţia este foarte similară cu ceea ce întâlnim pe De acum înainte şi pe dispozitivele cu WP8 puteţi crea panouri virtuale cu tipurile de conţinut care vă încântă pe voi. Pentru că nu puteau lipsi elementele de partajare, fiecare pin postat de voi poate ajunge cu uşurinţă pe Facebook sau Twitter. Nici modulul de căutare nu este cu nimic diferit faţă de cel pe care l-am mai experimentat înainte.

Cu alte cuvinte, noua aplicaţie Pinterest nu este nici pe departe o revelaţie. În schimb, vă ajută să faceţi parte din această comunitate de utilizatori prin intermediul smartphone-ului vostru cu Windows.  Preventiv, aplicaţia poartă momentan statutul de beta, dar din experienţa mea nu am întâmpinat nici un fel de probleme în a o utiliza. Dacă vreţi să o descărcaţi gratuit puteţi face click pe acest link de Windows Phone Store.

Citește și: