Nokia Lumia 630 ajunge pe internet preinstalat cu WP8.1

Nokia Lumia 630 ajunge pe internet preinstalat cu WP8.1

Cu doar câteva săptămâni până la lansarea oficială a noului Windows Phone 8.1, încep să circule pe internet noi terminale precum 630.

nokia lumia-630

De câteva săptămâni, au început să apară pe diverse site-uri, specificaţiile unui dispozitiv entry level cu numele de Nokia Lumia 630. În cazul în care zvonurile se vor confirma, în cadrul conferinţei Microsoft Build 2014, din perioada doi – patru aprilie, smartphone-ul de mai sus ar trebui lansat oficial.

Ipoteticul aparat se pare că ar fi construit în jurul unui display cu diagonala de 4,5 inci, dotat cu o rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Partea de procesare ar putea fi rezolvată de un Qualcomm Snapdragon 400 la o frecvenţă necunoscută. Deoarece din ecuaţie nu putea lipsi o cameră foto-video, spatele telefonului găzduieşte un senzor de 5 megapixeli. Din păcate, nu vorbim şi de bliţ sau o cameră frontală în acelaşi pachet.

Lumia 630 ar trebui să fie lansat la un preţ accesibil de aproximativ 420 de lei nesubvenţionat. Marele său atuu ar trebui să vină sub forma sistemului de operare Windows Phone 8.1. Dacă ar rula din start noua platformă Microsoft, ar trebui să vă facă viaţa mai uşoară vizavi de funcţionalitate şi performanţă.

Citește și: