Nokia Lumia 530 – detalii și prețurile oficiale

Nokia Lumia 530 - detalii și prețurile oficiale

Nokia Lumia 520 a fost cel mai de succes telefon cu Windows Phone. A venit momentul să fie actualizat, iar Lumia 530 este anunțat oficial astăzi. Totuși, noutățile sunt destul de puține.

lumia530

Nokia Lumia 530 a fost anunțat oficial de Nokia și sunt două mari noutăți care merită notate: designul este schimbat, mai rotunjit, mai plăcut în folosire, iar procesorul este un quad core Qualcomm la o frecvență de 1,2GHz. Dincolo de asta, telefonul e mai prost dotat decât cel de anul trecut. Spațiul de stocare a fost redus la 4GB (de la 8GB) și camera video înregistrează doar la rezoluție 480p.

Memoria RAM este tot de 512MB, ecranul a rămas la 4 inci, dar cu 54 de pixeli în plus pe înălțime și, desigur, vine direct cu Windows Phone 8.1, cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil de la Microsoft. Dacă vrei să stochezi mai mult, poți pune un card microSD, iar acum suportă până la 128GB.

Pentru cei interesați de un astfel de telefon trebuie spus că va fi disponibil și într-o versiune dual SIM la un preț de 100 de euro (~ 450 de lei), fără abonament. Versiunea single SIM va costa 85 de euro, iar ambele modele debutează pe piață în august 2014. Nokia mai propune și un accesoriu, o boxă Bang by Coloud Speaker la un preț de 19 euro.

Un videoclip de promovare pentru Nokia Lumia 530

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: