Nokia Lumia 520 – protecție împotriva… gloanţelor

Nokia Lumia 520 - protecție împotriva... gloanţelor

Chiar dacă astfel de ştiri nu prea au legătură cu domeniul IT, reprezintă o dovadă clară a anduranţei unor gadgeturi precum

Nokia lumia 520 salveaza o viata

După cum am discutat și în trecut, Lumia 520 este unul dintre cele mai populare terminale ale celor de la Nokia si cel de până acum. În primul rând, acea performanță se datorează prețului foarte rezonabil al aparatului. Acum aflăm însă că respectivul dispozitiv se poate lăuda cu mult mai multe lucruri decât un preț mic.

Zilele trecute, viața un polițist aflat în afara programului a fost salvată când un glonț a lovit ecranul unui Nokia Lumia 520 aflat în buzunar, în loc să-l lovească pe individ. Acesta ținea telefonul în buzunarul de la spate de la pantaloni, când a încercat să oprească un jaf în desfășurare. Evenimentul a avut loc la domiciliul familiei polițistului din Sao Paolo – Brazilia. În acel context, două gloanțe i-au fost adresate ofițerului de poliție și doar unul l-a nimerit direct în telefon, celălalt l-a ocolit.

Deși polițistul este bine, din păcate, jaful a fost unul încununat de succes. Hoții au reușit să fugă cu toți banii din casă, bijuterii, ceasuri și restul telefoanelor mobile. Sunt curios dacă, pentru a recompensa publicitatea gratuită, cei de la Microsoft și Nokia îi vor trimite un telefon nou polițistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: