Noile stick-uri LEGO de la PNY sunt exact ce îmi doream

Noile stick-uri LEGO de la PNY sunt exact ce îmi doream

Cred că stick-urile USB au luat până acum toate formele posibile, înafară de cele ale pieselor LEGO. Noile modele de la PNY sunt constuite exact în acest scop.

PNY LEGO USB

Chiar dacă lucrezi sau nu în mediul creativ, sunt sigur că te-ai plictisit de forma ”obișnuită” a stick-urilor USB, și ți-ai dori ceva mai interesant, sau măcar ceva care să îți aducă aminte de copilărie. Setul de LEGO era probabil de nelipsit pentru mulți dintre noi la vârste mai fragede, iar noile stick-uri USB de la PNY sunt aici să ne reamintească de copilărie.

Stick-urile PNY LEGO sunt desigur compatibile cu orice piesă LEGO, și asta datorită acordului pe care compania producătoare de memorii l-a încheiat cu compania daneză care produce faimoasele piese. Stick-urile vor fi disponibile într-o varietate de culori, cu capacități de 8 GB și de 16 GB. Fiecare stick va deține în pachet și o piesă LEGO. Nu există un capac care să protejeze contactele, tot ce trebuie să faceți ca să aveți acces la informația de pe stick este să îl glisați. Prețurile vor fi modice, în jur de 7-8 Euro pentru cel de 8 GB și aproximativ 15 Euro pentru cel de 16 GB.

Citește și:
Etichete: