Noile geci cu panouri solare de la Tommy Hilfiger pot fi achiziţionate acum

Noile geci cu panouri solare de la Tommy Hilfiger pot fi achiziţionate acum

Făcând parte dintr-un trend de de încărcare ancorate în modă, noile geci de la Tommy Hillfiger ies din tiparul creaţiilor designerului.

Tommy Hilfiger jacket

Prea puţini dintre noi nu au auzit de-a lungul anilor de Tommy Hilfiger, deoarece designerul are unele dintre cele mai atrăgătoare şi purtabile colecţii de modă.

În încercarea de a se distanţa semnificativ de normele tradiţionale impuse de acest domeniu, în noua sa colecţie, Tommy Hilfiger s-a aruncat să transforme două geci în gadgeturi. Ilustrate în imaginile alăturate, acestea au fost realizate împreună cu producătorul de panouri solare Pvilion şi sunt disponibile în două variante, pentru femei şi bărbaţi.

Marea inovaţie integrată în cele două geci ţine de pe spate, menite să vă ajute să vă încărcaţi gadgeturile preferate când vă aflaţi în deplasare. Cum era de aşteptat, panourile sunt destul evidente, deşi nu ştim încă dificultatea cu care acestea pot fi întreţinute în timp. Dintr-un punct de vedere, astfel de haine întruchipează soluţia perfectă la cea mai mare problemă a secolului 21. Din altă perspectivă însă, s-ar putea să fie aproape imposibil de spălat în condiţii normale.

În definitiv, amatorii de ecologie cu un buget generos tocmai şi-au găsit următoarea lor geacă. Aceasta poate fi achiziţionată la un preţ de 600 de dolari de pe site-ul producătorului, în timp ce 50% din valoarea fiecărei haine va fi donată Fondului pentru Aer Proaspăt. În ceea ce priveşte puterea de încărcare, nu trebuie neglijat nici acumulatorul de 6000 mAh folosit pentru depozitare energiei obţinută prin intermediul efectului fotovoltaic.

Tommy Hilfiger-jacket-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: