Noi zvonuri legate de data de lansare a lui Galaxy Note 4

Noi zvonuri legate de data de lansare a lui Galaxy Note 4

Chiar dacă mulți au râs la ideea lui Samsung de acum câțiva ani, de a crea un phablet cu un creion digital, primul Galaxy Note le-a demonstrat contrariul celor care erau amuzați de acest concept.

Samsung Galaxy Note 3

Acum, majoritatea smartphone-urilor cu diagonale mai mare sunt considerate phablet-uri, și multora dintre ele li se reproșează lipsa unui creion digital. Din acest motiv, anticipația față de următorul flaghsip al producătorului, Galaxy Note 4, este în continuă creștere. Întrebarea rămâne totuși, când va fi lansat? Oare Samsung se va folosi din nou de IFA Berlin 2014 pentru acest eveniment, așa cum au făcut și până acum?

Dacă cele spuse de AndroidGeek sunt adevărate, Galaxy Note 4 este așteptat în data de 3 Septembrie. Sursa lor a fost confirmată și în 2013, la lansarea lui Galaxy Note 3, și ar putea avea dreptate și acum. Probabil că Samsung va începe trimiterea invitațiilor către evenimentul Unpacked, undeva la jumătatea lunii august, lucru de așteptat dacă vor anunța telefonul în luna septembrie.

IFA 2014 va avea loc între 5 și 10 septembrie, iar probabil decizia de a anunța produsul cu 2 zile mai devreme este acela de a atrage și a reține cât mai multă atenție asupra acestuia. Totuși este doar un zvon momentan, și cel mai sigur informațiile oficiale vor veni abia în cursul lunii august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: