Noi zvonuri despre Galaxy Note 4

Noi zvonuri despre Galaxy Note 4

La nici câteva zile distanță de disponibilitatea oficială în magazine a lui Samsung Galaxy S5, au apărut deja zvonuri despre Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note

Așa cum se întâmplă de obicei, toată lumea atacă specificațiile, pentru că sunt de altfel singurele mai ușor de ghicit. Așadar, se vorbește despre un panou cu rezoluție 2K sau WQHD, adică 2048×1920 sau 2560×1440 pixeli, chiar dacă avantajul unui astfel de panou nu este vizibil pentru ochiul uman. Se spune că ar avea o cameră foto de 20,7 megapixeli, pentru că este momentan cea mai mare cameră de pe un smartphone, exceptând desigur Lumia 1020, și că va putea filma 4K, așa cum filmează și Galaxy S5 și Galaxy Note 3.

Procesorul ar putea fi unul pe 64 biți, însă momentan avantajul acestuia ar putea fi posibilitățile mai avansate de criptare și atât. Ar putea încorpora 4 GB de memorie RAM, pentru că e ieftină și se poate. Va veni, desigur, cu Android 4.5 minim, pentru că este pasul firesc de la Android 4.4.2, și ar putea suporta conectivitate 4.5 G LTE, singurul lucru care este cel mai probabil. Evident, și acumulatorul va fi mai puternic, nu cu mult, ci între 3600-3800 mAh, așa, ca să susțină sporul de performanță.

Ah, am uitat să menționez, va rezista la apă și la praf… pentru că este un feature dedicat oamenilor activi. Nu puteam uita și un spațiu mai mare de stocare de 128 GB, pentru că cei care investesc într-un astfel de dispozitiv nu umblă cu carduri microSD, chiar dacă acestea sunt ieftine și încăpătoare.