07 mart. 2013 | 12:40

Twitter isi imbunatateste serviciile pe toate fronturile

ACTUALITATE
Twitter isi imbunatateste serviciile pe toate fronturile

Cu toate ca este detasat cel mai popular serviciu de acest gen, Twitter nu se odihneste pe proprii sai lauri si vine cu un nou update cross-platform.

twitter update improves search

O noua versiune de Twitter ar trebui sa fie disponibila in App Store si Google Play in scurt timp pentru a propaga si pe dispozitivele mobile modificarile aduse serviciului in varianta web. Noul update de Twitter va veni cu gasirea de continut postat pe reteaua sociala. In cazul in care cautati lucruri sau subiecte specifice, in partea de sus a paginii va ajunge un Top Tweet. Acest tweet, pe langa faptul ca va incerca sa fie raspunsul la intrebarea postata, va fi generat ,,pe baza relevantei raspunsului si implicarii autorilor.

Daca  prin aceasta metoda ati gasit o serie de tweet-uri interesante, cu un click dreapta pe un anumit post puteti selecta ,,View more from this time.” Astfel de veti genera un filtru pentru a vedea dintr-o anumita perioada. Pe iOS, experienta actualizata a serviciului Twitter va include o eficienta mai mare la functia de autocomplete. Practic, in timp real vi se vor face sugestii apropiate de continutul pe care il cautati, similar cu ceea ce face Google Search. Daca faceti click pe un link intr-un tweet, ecranul se va imparti automat in doua, pentru a afisa in egala masura feed-ul de Twitter si continutul online de la capatul URL-ului. Acest nou sistem de a deschide link-uri in aplicatia de Twitter va permite sa vedeti mult mai rapid continuult online, oferindu-va in acelasi timp posibilitatea sa dati un retweet in cazul in care va incanta.

Cu mici update-uri implementate regulat pe Twitter, este evident ca inginerii din spatele retelei sociale nu vor sa lase prea multe lucruri la voia intamplarii. In plus, un astfel de efort sustinut va reusi, pe termen lung, sa tina viu interesul internautilor pentru platforma de micro-blogging.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele