Pinterest primeşte funcţii noi foarte utile

Pinterest primeşte funcţii noi foarte utile

Pinterest, o reţea socială care a explodat efectiv în popularitate la , se reinventează deseori cu scopul de a rămâne relevantă pe piaţă.

pinterest-gif-support

Deşi nu pare, este online deja de câţiva ani buni. Mai mult decât atât, a oferit într-un mod constant, utilizatorilor săi, motive pentru a rămâne interesaţi constant de pachetul de servicii oferite.

Doar zilele trecute, pentru că găzduia deja incredibil de multe reţete, reţeaua socială de fotografii a încorporat un motor de căutare şi o metodă de filtrare a lor foarte bine puse la punct ce viza acest tip de conţinut culinar. Pe lândă miile de reţete adăugate săptămânal pe Pinterest, aceeaşi reţea de socializare mai introduce astăzi o noutate.

Printre noile funcții Pinterest, va exista de acum suport pentru afişarea de GIF-uri. Cu alte cuvinte, direct în fluxul vostru de imagini, puteţi vedea acum, pe lângă cadre din vacaţă sau de la vreo nuntă, animaţii cu un grad de dificultate relativ, în funcţie de dorinţele creatorului. Chiar dacă GIF-urile erau afişate şi în trecut pe Pinterest, până de curând, apăreau pe ecran într-o formă statică şi abia după vreo alte două click-uri aflaţi efectiv ce ascundeau acele momente imortalizate recent în fluxul de poze.

În următoarea etapă, rămâne ca suportul pentru GIF-uri animate să fie introdus şi pe aplicaţiile de mobil. Momentan, pentru noile funcții Pinterest, există câteva mici modificări de implementat pe partea de programare, motiv pentru care nu avem o dată exactă pentru finalizarea intenţiilor descrise mai sus.

Citește și: