Pinterest aduce mai mult continut original prin Pin-uri

Pinterest aduce mai mult continut original prin Pin-uri

Pinteres

Incercand sa mai micsoreze numarul de probleme care provin din lipsa drepturilor de autor pentru continutul afisat, Pinterest incheie cateva parteneriate noi cu provideri de continut.

In urma unui nou parteneriat cu Soundcloud, pe Pinterest pot fi postate melodii direct din SoundCloud, context in care vor avea ca imagine asociata o coperta de album. De partea cealalta a baricadei, direct din interfata de partajare a Soundcloud, oricine va putea posta melodii pe Pinterest. Momentan aceasta noua functie se gaseste doar in Soundcloud Beta. In ceea ce priveste redarea respectivelor melodii, aveti fie posibilitatea sa le rulati pe Soundcloud, fie prin embedul pe Pinterest.

Dupa ce a incheiat un parteneriat cu providerul de imagini cu drepturi de autor Flickr si cu YouTube, respectiv Vimeo pentru clipuri video, acum se mai adauga la lista cativa parteneri. Imagini de pe 500px, clipuri video de pe Kickstarter si prezentarile de pe SlideShare pot fi publicate acum pe Pinterest.

Pe langa faptul ca optiunile tind sa devina infinite pentru utilizatorii de Pinterest, merita retinut si faptul ca daca un numar din ce in ce mai mare de provideri inchid un contract de servicii si ofera continut original, numarul de proceese pe rol impotriva Pinterest ar trebui sa se micsoreze considerabil.

Citește și: