Prima imagine cu un iPhone 6 pornit și ultimele detalii nu mai lasă nicio surpriză pentru lansare

, 03 Sep, 09:00

Cu doar câteva zile până la lansarea efectivă a noului , aproape că nu a mai rămas nimic nou de descoperit în legătură cu acest gadget.

iphone 6 leak image

Pe 9 septembrie va avea loc evenimentul de lansare pentru . Deşi cei de la Apple au confirmat această dată printr-o invitaţie oficială la conferinţă, toate detaliile despre dispozitiv pe care le-aţi văzut online până la această oră au statut de zvonuri. Compania lui Tim Cook nu a făcut public nici un detaliu despre noul smartphone.

Trecând peste aceste detalii, în imaginea de mai sus se poate observa pentru prima dată un iPhone 6 pornit. Deşi este dificil să fim siguri, aceasta versiune pare să fie cea pe alb, în contextul în care vor mai fi lansate iteraţii pe auriu şi space gray.

Citește și: iPhone 6 versus iPhone 5s, în cel mai bun videoclip de până acum

Restul specificaţiilor ne arată că e vorba de un ecran IPS LCD de 4,7 inci cu o rezoluţie de 1.704×960 pixeli cu 2GB de memorie RAM, un procesor dual-core pe 64-biți și frecvență de 2GHz și spațiu de stocare de peste 16GB. Nu este exclus ca de această dată să putem achiziţiona un iPhone cu o capacitate de 128GB. Aparent, în cazul variantelor de 64GB şi 128GB telefonul va avea ecran protejat de cristal de safir.

În ultimele luni au apărut zvonuri și despre un iPhone 6 de 5,5 inci, dar din câte se pare, respectiva variantă va suferi o întârziere semnificativă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail