Prima imagine cu un iPhone 6 pornit și ultimele detalii nu mai lasă nicio surpriză pentru lansare

, 03 Sep, 09:00

Cu doar câteva zile până la lansarea efectivă a noului , aproape că nu a mai rămas nimic nou de descoperit în legătură cu acest gadget.

iphone 6 leak image

Pe 9 septembrie va avea loc evenimentul de lansare pentru . Deşi cei de la Apple au confirmat această dată printr-o invitaţie oficială la conferinţă, toate detaliile despre dispozitiv pe care le-aţi văzut online până la această oră au statut de zvonuri. Compania lui Tim Cook nu a făcut public nici un detaliu despre noul smartphone.

Trecând peste aceste detalii, în imaginea de mai sus se poate observa pentru prima dată un iPhone 6 pornit. Deşi este dificil să fim siguri, aceasta versiune pare să fie cea pe alb, în contextul în care vor mai fi lansate iteraţii pe auriu şi space gray.

Citește și: iPhone 6 versus iPhone 5s, în cel mai bun videoclip de până acum

Restul specificaţiilor ne arată că e vorba de un ecran IPS LCD de 4,7 inci cu o rezoluţie de 1.704×960 pixeli cu 2GB de memorie RAM, un procesor dual-core pe 64-biți și frecvență de 2GHz și spațiu de stocare de peste 16GB. Nu este exclus ca de această dată să putem achiziţiona un iPhone cu o capacitate de 128GB. Aparent, în cazul variantelor de 64GB şi 128GB telefonul va avea ecran protejat de cristal de safir.

În ultimele luni au apărut zvonuri și despre un iPhone 6 de 5,5 inci, dar din câte se pare, respectiva variantă va suferi o întârziere semnificativă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Incepe sa semene usor cu Samsung.

Da, din pacate, isi pierde usor usor din personalitate si va deveni un device ca toate celelalte…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail