Noi capturi de ecran din jocul Enemy Front

Noi capturi de ecran din jocul Enemy Front
Radu Neagu
20:48 05.02.2014

Enemy Front este titlul care se află momentan în dezvoltare de CI Games, un joc care va fi disponibil pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3.

Enemy Front gameplay

Noile capturi de ecran lansate de curând dezvăluie o grafică superbă, exemplificând ce se poate realiza cu motorul de randare CryEngine. În cadrul jocului, utilizatorul va intra în personajul lui Robert Hawkins, corespondent de război al Statelor Unite care se alăture rezistenței în Europa și se confruntă cu naziștii în locații ca Franța, Germania și Norvegia. CI Games spune că gameplay-ul va depinde de utilizator, cu o abordare ceva mai deschisă pentru genul de joc la care se pretează Enemy Front. Acesta se poate juca din perspectiva unui lunetist, sau poți ucide inamicii în stilul lui Rambo dacă aceasta este preferința ta. Ba chiar poți surprinde inamicii din spate cu o tactică ceva mai avansată decât permit în mod obișnuit jocurile de genul.

Există multe beneficii datorită motorului CryEngine, unul dintre ele fiind desigur grafica foarte bine pusă la punct. De asemenea mediul înconjurător este ”reconfigurabil” dacă ai arme suficient de puternice, există niveluri cu final deschis sau o inteligență artificială avansată. Utilizatorii se pot aștepta la 10 ore de gameplay în modul Campaign și apoi la un maxim de 12 jucători simultan în modul Multiplayer.

Enemy Front screenshot

Enemy Front 2

Comentarii
loading...