25 aug. 2014 | 09:00

A început livrarea globală de cabluri Lightning USB reversibile

ACTUALITATE
A început livrarea globală de cabluri Lightning USB reversibile

Chiar dacă este foarte probabil ca Apple să livreze noul iPhone 6 cu , acestea se pot deja achiziţiona.

cablu usb reversibil-lightning

În urmă cu câteva zile detaliam un patent al celor de la Apple pe marginea unor cabluri Lightning USB reversibile. Acela se pare că stătea la baza unui cablu ce urmează să fie livrat cu fiecare exemplar de iPhone 6. Deşi ideea nu este nouă şi exista deja , aceste detalii nu mai contează, atât timp cât puteţi şi voi să puneţi deja mâna pe unul.

Pentru că nu vorbim de reinventarea roţii, ci doar de personalizarea mufei USB în aşa fel încât să poată fi inserată într-un port USB pe ambele părţi, unii producători au pus deja în aplicare ideea celor de la Apple. În acest caz particular este vorba de cei de la Truffol, care au început să şi comercializeze la preţul de 10 dolari cabluri Lightning USB reversibile. Partea cea mai bună este că se livrează global şi, dacă nu vă grăbiţi, puteţi pune mâna pe unul fără nici un fel de costuri de transport în aproximativ 2 săptămâni de la realizarea comenzii.

Singurul detaliu pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că acest cablu USB nu este certificat sau aprobat de Apple şi nu face parte din programul Made for iPhone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele