Nano Drone cu filmare HD se lansează oficial la CES 2015

Nano Drone cu filmare HD se lansează oficial la CES 2015

Pentru  va un pic mai uşor de trecut cu vederea atunci când vor să se apuce de spionaj. Nano Drone s-ar putea să fie soluţia ideală.

nano drone

La nivel global, utilizarea dronelor cu abilităţi de filmare continuă să genereze dezbateri aprinse. În SUA, un nou proiect de legislaţie ce va intra în vigoare în curând interzice utilizarea acestor gadgeturi într-o varietate foarte mare de contexte. Chiar şi în aceste condiţii însă, amatorii de astfel de aparate au din ce în ce mai multe opţiuni dacă se decid să facă o achiziţie, unele sunt foarte mari, iar altele sunt foarte mici.

Din a doua categorie face parte creaţia de mai sus. Aceasta reprezintă rezultatul colaborării dintre Torquing Group şi Lantronix. Pentru cei care nu au mai auzit de aceste companii, merită să aveţi în vedere că Lantronix este unul dintre pionierii trendului Internet of Things. Cu numele complet , această dronă incorporează din start un modul WiFi performant şi securizat cu numele de Lantronix xPico WiFi. Este capabilă să imortalizeze cadre statice sau filme HD şi vine la pachet cu nişte metode creative pentru a  captura şi partaja conţinutul generat. Partea de control se va realiza atât prin iDevice-uri, cât şi gadgeturi cu Android.

Pentru prima oară, ZANO Nano Drone va ajunge în faţa membrilor presei în cadrul conferinţei Digital Experience ce va avea loc pe 5 ianuarie 2015, rămânând ca la CES să fie făcute publice detaliile legate de disponibilitate. Cel mai probabil, veţi putea pune mâna pe o astfel de dronă în trimestrul doi al anului viitor.

Citește și:
Etichete: