01 aug. 2014 | 09:00

Samsung promite să renunţe la telefoane din plastic

ACTUALITATE
Samsung promite să renunţe la telefoane din plastic

După ce a terminat al doilea trimestru cu venituri în scădere, a promis să folosească noi materiale la telefoane.

samsung-logo-smartphone metal

Deşi companii precum Apple şi HTC au făcut de mult tranziţia la materiale premium în propriile smartphone-uri, cei de la Samsung s-au ambiţionat să folosească în mod exclusiv plastic. Dacă luăm ca reper cifrele de vânzări anunţate zilele trecute, este evident că respectiva tactică de costuri mici pentru profituri fabuloase nu mai funcţionează.

Gigantul sud coreean a confirmat, prin intermediul vicepreşedintelui diviziei de telefoane mobile și tablete, că va lansa un smartphone din materiale diferite. Deşi nu a fost detaliată în mod clar tranziţia la metal, fie el aluminiu sau altceva, amatorii de materiale premium se vor bucura să afle că vor putea în sfârşit să cumpere un Galaxy S care nu mai este din plastic.

Respectivul comunicat are mari şanse să fi făcut referire la . Acesta din urmă este un gadget care a fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni şi care se anunţă a fi primul telefon metalic al producătorului. Chiar şi dacă se confirmă utilizarea unui panou de rezoluţie 720p în cazul său, cifrele de vânzări ne vor confirma dacă aceasta este direcţia pe care şi-o doresc utilizatorii.

E foarte probabil ca Samsung Galaxy Alpha să aibă parte de un eveniment de lansare luni, pe 4 august. Ca urmare, nu mai avem mult de aşteptat până vom vedea cum arată viitoarele smartphone-uri ieşite din Coreea de Sud.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele