Un nou joc Mortal Kombat este in dezvoltare

Un nou joc Mortal Kombat este in dezvoltare

Se pare ca NetherRealm este hotarata sa revina cu un nou joc din franciza Mortal Kombat, cam in aceeasi perioada cu lansarea unui film.

Mortal_Kombat_Komplete_Edition

Producatorul TV, Lance Sloane, a declarat catre GamerHub.TV ca au deja un script foarte bun si ca sunt in discutii la studio pentru producerea filmului. Kevin Tancharoen este numele unuia dintre actorii care vor juca in aceasta noua ecranizare a povestii Mortal Kombat.

VideoGamer.com a mers mai departe si a contactat studiourile Warner pentru a afla mai multe detalii despre acest film. Filmul a fost anuntat initial in luna septembrie 2011, insa in luna aprilie a acestui an zvonurile spuneau ca a fost amanat pe termen nedefinit. Se spera ca totusi pana in luna aprilie a urmatorului an filmul sa se afle deja in productie, daca nu chiar gata de lansare, la fel si jocul.

Mai jos avem un clip video in care cei de la GamerHub.tv prezinta ideea noului film/joc din informatiile pe care acestia le detin. Se pare totusi ca jocul este pana la urma cel mai asteptat. Seria Mortal Kombat a fost una destul de longeviva de-a lungul timpului si a inspirat foarte multe jocuri de genul, inca de la primele console pana la actualele PS3 si XboX 360.

Cine stie, poate pe parcursul unui an de zile jocul va fi demn de lansare si pe cele mai noi console, PS4 si XboX One.

Citește și: