Motorul Microsoft Bing a devenit, subit, mai eficient la calculat trasee

Motorul Microsoft Bing a devenit, subit, mai eficient la calculat trasee

Google Maps continuă să fie cea mai folosită soluţie online de navigaţie, se pare însă că Microsoft face paşi importanţi în aceeaşi direcţie cu motorul Microsoft .

Bing Maps update traseu navigatie

Cu toate că mulţi dintre voi au ajuns să folosească soluţii de navigaţie pe telefon, în cazul în care nu aveţi hărţi offline actualizate, de multe ori apelaţi la un portal precum Google Maps. Acest serviciu Google este foarte eficient în a vă oferi un traseu bun până la destinaţie.

De partea cealaltă a baricadei, încearcă să introducă în mentalul colectiv ideea că şi Bing Maps a devenit din ce în ce mai bun la acest capitol. În primul rând, dacă o căutare pe motorul Microsoft Bing este de forma ,,Brasov to Bucuresti”, în partea de sus a paginii este oferit un traseu aproximativ, o durată şi distanţă pentru respectivul traseu, similar cu ceea ce puteţi vedea în imaginea de mai sus. În momentul în care faceţi un click pe ,,Indicaţiile de orientare pe etape”, vi se va deschide o pagină de Bing Maps şi veţi putea vedea toate detaliile aferente drumului de la Brasov la Bucureşti, inclusiv informaţii de tip ,,turn by turn” precum ,,Turn right onto A3” (Luaţi-o la stânga pe autostrada A3).

Dacă este să fim corecţi, acest volum de funcţionalitate există de câţiva ani pe Google Maps. Partea bună este însă că, încet-încet, putem considera Bing Maps o alternativă de încredere la o soluţei consacrată. Ce părere aveți?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: