Moto X+1, ultimele detalii despre cel mai bun telefon Motorola

Moto X+1, ultimele detalii despre cel mai bun telefon Motorola

Motorola Moto X+1 este unul dintre acele telefoane așteptate pentru că primul model a fost tare interesant. Designul se schimbă, ecranul se schimbă, dar ce rămâne? Acum, avem mai multe informații.

motorola moto x+1

Motorola Moto X a fost acel telefon de care piața avea nevoie. Nu avea dotări de vârf, nici Android modificat, ci oferea funcționalitățile obișnuite ale sistemului de operare plus un sistem de control prin voce. Moto X+1 ar trebui să ducă mai departe acel produs foarte bun. GSMArena publică două noi imagini cu telefonul și sunt confirmate câteva dotări.

După cum se vede din imaginea de mai sus, difuzoarele sunt stereo și poziționate pe față, ca la HTC One (M8), logo-ul de pe spate este mai mare, iar lentila camerei foto are, de asemenea, un diametru mai mare. În colțurile panoului frontal sunt senzori, similari Fire Phone de la Amazon, dar încă nu este clar dacă vor fi folosiți în același scop sau vor fi utilizați pentru controlul telefonului prin gesturi. Pe Fire Phone, cele patru camere frontale permit crearea unei perspective 3D în aplicații și urmărirea utilizatorului.

Citește și: Motorola Moto X+1, noi detalii cu cinci zile înainte de lansare

Mai mult, logo-ul se dublează drept buton de Power, cum are LG pe ultimele sale telefoane, și blițul camerei foto este în jurul acesteia. Potrivit surselor, Motorola Moto X+1 va costa 250 de dolari cu un spațiu de stocare de 32 GB. În plus, telefonul va avea carcasă din lemn, piele sau plastic, în funcție de utilizator. Desigur, unele capace sunt mai scumpe și se fac pe comandă. Șasiul este din aluminiu.

În ceea ce privește alte dotări tehnice, Motorola Moto X+1 va avea un ecran de cel puțin 5 inci cu rezoluție full HD, un procesor quad-core la 2,26Ghz, model Snapdragon 800, și memoria RAM va fi de 2GB. Camera principală va fi de 12MP, iar cea frontală de 5MP. Telefonul va rula Android 4.4 KitKat, iar bateria va fi de 2.900 mAh. Motorola va avea un eveniment pe 4 septembrie, unde va anunța Motorola Moto X+1, Motorola Moto G2, Moto 360, dar și un dispozitiv Bluetooth.

Citește și: