Motorola Moto X+1, noi detalii cu cinci zile înainte de lansare

Motorola Moto X+1, noi detalii cu cinci zile înainte de lansare

Motorola se pregătește să lanseze a doua variantă a celui mai bun telefon al său din ultimul an, Motorola Moto X+1. Acesta va avea caracteristici mai bune decât generația anterioară și va oferi posibilitățile de customizare de până acum. 

Motorola Moto X+1  (1)

Cu o săptămâna înainte de lansare, au apărut pe internet destule imagini cu Motorola Moto X+1 ca să ne dăm seama ce fel de terminal va fi. Carcasa va rămâne la fel, deși ecranul va fi extins către 5 inci. În spate avem o cameră mai bună, sigla Motorola și rotunjimile obișnuite ale carcasei.

În imaginile apărute pe internet, observăm și diferitele carcase oferite de către producătorul american, deținut de Lenovo. Prin programul Moto Maker, utilizatorii pot să-și modifice aspectul telefonului pentru a-l personaliza. Din păcate, Motorola nu comercializează oficial în România, iar la noi a ajuns doar varianta standard a Motorola Moto X.

Astfel, prima carcasă interesantă care a fost fotografiată este cea de piele. Motorola va extinde programul de personalizare a carcaselor, pentru a oferi și piele, pe lângă lemn de tot felul.

moto-x1-leather
Potrivit surselor din piață, Motorola Moto X+1 va costa 250 de dolari la 32 de GB capacitate de stocare. 

Moto X+1 va avea un ecran de 5 – 5,2 inch cu rezoluție Full HD sub care se va ascunde un procesor quad-core, tactat la 2,26Ghz, model Snapdragon 800. Memoria RAM va fi de 2GB, iar spațiul de stocare, de 32GB. Camera principală va fi de 12MP, iar cea frontală, de 5MP. Telefonul va rula Android 4.4 KitKat, iar bateria va fi de 2.900 mAh.

Motorola va avea un eveniment pe 4 septembrie unde va anunța Motorola Moto X, Motorola Moto G, Moto 360, dar și un dispozitiv Bluetooth, cel mai probabil, după cum se poate vedea în afișul de mai jos.

Află mai multe despre Motorola Moto X+1 

 

Citește și: