Motorola Focus66 – soluţie de supraveghere inteligentă de la distanţă

Motorola Focus66 – soluţie de supraveghere inteligentă de la distanţă

Cu numele complet de Motorola Focus66 Wi-Fi HD Home Monitoring Camera, această cameră este una dintre cele mai complexe de pe piaţă.

motorola-focus66 supraveghere WiFi HD

Într-o piaţă destul de saturată cu , cei de la Motorola încearcă să se diferenţieze cu o cameră care nu doar arată bine, dar şi ştie să facă foarte multe. Disponibilă momentan la 100 de dolari pe Amazon, camera din imaginea de mai sus va fi disponibilă în curând la nivel global la un preţ aproximativ de 130 de dolari.

După cum îi spune şi numele, Motorola Focus66 Wi-Fi HD Home Monitoring Camera, acest model vă oferă un stream , cu ceea ce se întâmplă acasă. Singura condiţie, desigur, este să aveţi la ambele capete, atât la sursă, cât şi la destinaţie, o conexiune rapidă la Interne. La capitolul funcţii bonus, intră în primul rând un senzor de mişcare care face poze și le trimite pe mail.

Descoperă și: Cum să supraveghezi activitatea copiilor de la distanţă?

Pe lângă un microfon de calitate foarte sensibil, Focus66 încorporează şi un difuzor decent pe care îl puteţi folosi pentru a purta un dialog cu cineva din casă atunci când sunteţi dincolo de ocean. Pe cei care ţin foarte mult la o temperatură constantă acasă, aceeaşi cameră încorporează un termometru, care poate fi de asemenea folosit ca un sistem de notificare.

Când temperatura din mediu scade sub anumit prag sau creşte peste un anumit prag sunteţi automat avertizaţi că s-a făcut prea frig sau prea cald. Din aceeaşi ecuaţie nu lipseşte nici abilitatea camerei de a realiza capturi pe timp de noapte cu infraroşu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI