Motorola Moto G2, primele informații neoficiale

Motorola Moto G2, primele informații neoficiale

Motorola se pregătește să-și împrospăteze gama de smartphone-uri, chiar și după ce a fost preluată de către Lenovo. Dacă Motorola Moto X+1  a apărut pe internet, acum e rândul și Motorola Moto G2.

646x404

Potrivit site-ului portughez Malandonoandroid.com, dispozitivul din imaginea de mai jos este următorul Moto G, care împrumută de la fratele mai mic, Motorola Moto E speaker-ul frontal.

moto-g-2ª-xeracion1

Din punct de vedere tehnic, telefonul nu va impresionat, dar din experiența folosirii primei generații, telefoanele Motorola au o fluiditate extraordinară, în ciuda configurației aparent slabe. Rămâne de văzut dacă inginerii companiei reușesc să mențină această optimizare a Android-ului, care să facă niște dispozitive ieftine să funcționeze rapid. Procesorul va fi un quad-core ARM V7, grafica va fi asigurată de un procesor Adreno 305, iar rezoluția ecranului va fi 1280×720 de pixeli, cu 320 de pixeli pe inch.

Camera principală va ajunge la 8 megapixeli, ceea ce este o îmbunătățire folositoare față de prima generație, care avea 5 megapixeli. La Motorola Moto G de primă generație, marea problemă era focalizarea.

La începutul lunii, am aflat specificațiile tehnice ale Motorola Moto X+1. Astfel, Moto X+1 va avea un ecran de 5,2 inch cu rezoluție HD sub care se va ascunde un procesor quad-core, tactat la 2,26Ghz, model Snapdragon 800. Memoria RAM va fi de 2GB, iar spațiul de stocare, de 32GB. Camera principală va fi de 12MP, iar cea frontală, de 5MP. Telefonul va rula Android 4.4 KitKat, iar bateria va fi de 2.900 mAh.

Mai multe detalii despre Moto X+1 în articolul nostru de pe playtech.ro.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: