Microsoft taie suportul pentru Internet Explorer și cere actualizare la ultima versiune

Microsoft taie suportul pentru Internet Explorer și cere actualizare la ultima versiune

Deşi nu este recomandat să folosiţi o versiune veche de browser, chiar dacă este , Microsoft are și o listă de argumente pentru a convinge utilizatorii de actualizare.

Microsoft Internet Explorer

a scăzut semnificativ în ultimii ani în faţa alternativelor de la Mozilla şi Google. Browser-ul Microsoft va reveni cu greu, dacă o va face vreodată, dar asta nu oprește compania din a încerca să sporească încrederea utilizatorilor în IE.

În acest sens, începând cu 12 ianuarie 2016, Microsoft va înceta să mai ofere actualizări de orice fel pentru vreo versiune de Internet Explorer mai veche de 11. Ca urmare, din acel moment, dacă ţineţi neapărat să folosiţi browserul gigantului din Redmond şi nu este varianta IE 11, vă expuneţi unor riscuri destul de mari. Nu de alta, dar lipsa update-urilor de securitate regulate este cea mai mare vulnerabilitate cu care poate să vină la pachet un browser de Internet.

Prin această abordare, compania încearcă să îi facă pe utilizatori să treacă la Internet Explorer 11. Mai mult, a publicat pe IEBlog şi o listă de argumente pentru a vă motiva să luaţi decizia mai rapid. Printre ele se numără securitatea şi viteza sporită, net superioare vechilor versiuni. De asemenea, în respectivul articol se insistă destul de mult pe avantajele pentru dezvoltatori. În definitiv, este mult mai uşor să creezi aplicaţii moderne pentru un browser compatibil cu cele mai recente standarde web.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: