Microsoft îşi actualizează launcher-ul de Android: Next Lock Screen [VIDEO]

Cei de la Microsoft, pe lângă faptul că beneficiază de avantaje financiare din fiecare Android comercializat, au ajuns să şi investească în platforma Google.

Microsoft-New-Android-next Lock-Screen-

Platforma Windows Phone ,,mai are mult de mâncat” până va creşte în popularitate la un nivel similar cu sistemul de operare Android. Pentru ca acest scop să fie atins cât mai curând, Microsoft face investiţii fabuloase în dezvoltarea următoarelor versiune de WP şi în amplificarea numărului de parteneri hardware.

Partea interesantă este că, acelaşi gigant din Redmond, are şi o echipă care lucrează intens la o interfaţă de Android, un launcher de descărcabil din Google Play ce poate înlocui cu succes interfaţa standard. Acesta poartă numele de , iar prima versiune a fost lansată în luna octombrie. Acum, deja avem parte de primele update-uri importante aduse launcher-ului, încărcate cu funcţii noi şi modificări estetice.

Printre schimbările cele mai evidente se numără posibilitatea de a vedea vremea probabilă pe ecranul blocat al telefonului dintr-o privire. Amatorii de opţiuni de personalizare vor putea acum să-şi folosească imaginea de fundal aleasă şi ca background pentru ecranul de blocare. Bara de status din partea de sus a ecranului poate fi de asemenea ascunsă.

Una peste alta, schimbările sunt interesante, iar particularităţile sunt suficient de atrăgătoare încât să merite să vă instalaţi şi voi măcar pentru câteva minute, dacă nu pentru câteva zile, Next Lock Screen de la Microsoft. Download-ul gratuit din Google Play Store îl puteţi iniţia printr-un click aici.

08:17 09.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video