Microsoft Flight Simulator revine în actualitate printr-o lansare pe Steam

Microsoft Flight Simulator revine în actualitate printr-o lansare pe Steam

În doar câteva zile, fanii seriei vor fi bucuroşi să afle că vor putea achiziţiona cea mai nouă variantă a jocului de pe Steam.

flight-simulator x-steam

Orice pasionat de care se respectă a petrecut la un moment dat câteva ore din viaţă încercând să decoleze sau să aterizeze un avion în Microsoft Flight Simulator. Chiar şi dacă au fost lansate kituri speciale cu joystick-uri, manete şi alte controllere dedicate pentru această serie, farmecul autentic şi volumul de stres maxim nu-l dobândeaţi decât atunci când foloseaţi o banală tastatură.

Din motive greu de înţeles, în 2009 a fost lansat ultimul joc ascuns în spatele brandului Microsoft Flight Simulator. Pe aceeaşi idee de gameplay, în 2011, de către acelaşi gigant din Redmond, a fost anunţat Flight. Din păcate, nu a durat mult până când Microsoft şi-a pierdut încrederea şi în respectivul titlu, renunţând să mai ofere suport pentru el.

Seria Flight Simulator se întoarce în actualitate, după o pauză de câţiva ani, pe 18 decembrie printr-o lansare pe Steam a celei mai noi iteraţii. De această creaţie nu vor mai fi responsabili în schimb cei de la Microsoft, ci un dezvoltator mai puţin cunoscut cu numele de Dovetail Games. Aceştia din urmă au licenţiat titlul de la compania lui Satya Nadella. În teorie, pentru că va fi realizat de aceeaşi echipă care a lucrat la populara serie Train Simulator, rezultatul ar trebui să fie surprinzător de plăcut. În practică, doar fanii seriei vor putea face o comparaţie avizată între vechile jocuri şi noul Microsoft Flight Simulator X Steam Edition. Ca un mic detaliu de fond, acesta va fi primul titlu ieşit din licenţierea proprietăţii intelectuale din spate.

Noul Microsoft Flight Simulator X Steam Edition a fost creat din start pentru Windows 8.1. Aceasta vă va permite să pilotaţi peste 20 de avioane diferite pe o bază imensă de 24.000 de aeroporturi pe parcursul a 80 de misiuni. Deşi nu avem încă informaţii despre viziunea dezvoltatorului pentru partea de multiplayer, cu siguranţă va exista şi un mod de gaming ce vă va permite să vă jucaţi cu prietenii. Ca un bonus, din start, fiecare achiziţie va include atât jocul original cât şi un expansion pack cu numele de Acceleration. La această oră, preţul de vânzare rămâne necunoscut.

Citește și:
Etichete: