Microsoft Flight Simulator revine

Microsoft Flight Simulator revine

Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition va fi primul joc realizat de Dovetail Games de când au licenţiat drepturile de utilizare de la Microsoft.

Microsoft Flight Simulator X Gold Edition

Pasionaţii de simulatoare de zbor au apreciat de fiecare dată o nouă iteraţie a Microsoft Flight Simulator. Cu toate că este unul dintre cele mai complexe jocuri de acest tip, fiecare versiune a fost vândută suficient de bine. Din păcate, gigantul din Redmond a decis, în urmă cu câţiva ani, că va renunţa să mai lucreze la noi simulatoare din acelaşi spectru de activitate.

În urmă cu câteva zile, Dovetail Games a licenţiat contra cost drepturile de utilizare pentru Microsoft Flight Simulator cu scopul declarat de a realiza un nou joc. Pentru acesta din urmă, echipa de dezvoltare se află deja într-o etapă de explorare a unor noi concepte menite să readucăla în actualitate gloria de altă dată a seriei. Produsul final poartă numele de Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition şi ar trebui să devină public cândva în 2015, deşi nu ştim exact momentul în care va avea loc evenimentul.

Pe lângă varianta la cutie, jocul va fi oferit şi într-o versiune specifică platfomei Steam. Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition va include tot conţinutul din versiunea Deluxe la care se mai adaugă un expansion pack cu numele de Acceleration.

Dacă vom vedea cu ochii noştri lansarea noului titlu, aceasta ar veni ca un miracol, în contextul în care, cel mai recent Flight Simulator a fost făcut în 2009 şi, tot atunci, studioul din spatele produsului software a fost desfiinţat. Nu putem decât se le dorim succes dezvoltatorilor în noua lor iniţiativă.