Cadoul Orange pentru clienții săi: filme, muzică și cărți gratuite la metrou și la viteze 4G

Cadoul Orange pentru clienții săi: filme, muzică și cărți gratuite la metrou și la viteze 4G

Prin aplicația Metroul Orange 4G, operatorul pune la dispoziția clienților săi conținut la viteze 4G în timpul călătoriei cu metroul.

France telecom Orange Rezultate Financiare

Timp de două luni, clienţii Orange care călătoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzică sau cărți audio, și pot accesa jocuri prin utilizarea aplicației gratuite Metroul Orange 4G, conform comunicatului remis „Playtech“. Aplicația Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru această aplicație, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animație Anim’est, documentare Discovery și o selecție variată de cărți de la Humanitas.

Clienții Orange care se înscriu în aplicație au posibilitatea să câștige și unul dintre cele nouă premii oferite constând într-o tabletă LG G Pad 8.0 și un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioadă de 3 luni. Mai mult, operatorul a împărțit magistralele metroului în funcție de „interese“. Fiecare magistrală va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor – Pantelimon), linia de muzică (Berceni – Pipera), linia de film (Preciziei – Anghel Saligny) și linia de cărți audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu).

Aplicația Metroul Orange 4G poate fi descărcată din Play Store și App Store și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul în aplicație se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul în aplicație este gratuit pentru clienții Orange.

Citește și: