Mercedes Benz apelează la Mario pentru promovarea noului GLA [VIDEO]

Mercedes Benz apelează la Mario pentru promovarea noului GLA [VIDEO]

Într-o întorsătură interesantă de evenimente, în noul vă veţi putea plimba cu un Mercedes Benz, iar noua reclamă la GLA vine cu Mario.

mercedes benz nintendo giant mario_thumb

Reclamele la maşini nu sunt de fiecare dată incredibil de reuşite, multe dintre ele eşuând lamentabil să ne convingă să facem un efort semnificativ pentru achziţia unui bolid.

Cu toate că am văzut multe clipuri de promovare în ultimii ani, cei de la Mercede Benz au reuşit incredibilul pe două fronturi. În primul rând, m-au bulversat suficient de tare încât să nu-mi dau seama dacă reclama de mai jos poate fi clasificată ca fiind reuşită. În al doilea rând, gigantul nemţesc a atins performanţa de a apela la , în carne şi oase, pentru a conduce noul GLA. Deşi nu-mi dau seama cine are mai mult de câştigat din acest parteneriat de marketing, cu siguranţă cei de la Nintendo nu vor rămâne cu buza umflată.

Apropo, am menţionat că în noul Mario Kart 8, ce ar trebui să apară în următoarele zile, pe lângă nişte automobile de ,,de jucărie”, puteţi concura cu un Mercedes Benz? Din punctul meu de vedere, acest clip nu-şi atinge nici pe departe ţinta, doar dacă nu cumva există nişte jucători de Super Mario care vor aprecia asocierea dintre cele două branduri.

Citește și: