MemeGen – Vrei să creezi meme-uri amuzante pe iOS?

, 17 Ian, 13:10

O nouă aplicaţie provenită de la echipa din spatele Imgur poartă numele de MemeGen şi vă invită să creaţi meme-uri oriunde vă aflaţi.

meme-gen-imgur memgen ios

Un meme poate fi sintetizat superficial ca fiind o fotografie cu câteva linii de text pe ea. În realitate, este nu doar o glumă, dar şi o imagine încărcată de semnificaţie, ironie sau orice alt ceva şi-a dorit creatorul ei. Pentru că acestea sunt foarte populare pe reţelele de socializare, ar trebui să nu vină ca o surpriză faptul că s-au creat atât site-uri cât şi aplicaţii dedicate pentru realizarea de meme-uri amuzante şi propagarea lor pe internet.

De acum înainte, puteţi crea meme-uri de pe iPhone cu MemeGen, o aplicaţie a celor de la Imgur. Acesta din urmă este unul dintre cele mai populare servicii de hosting de fotografii şi probabil amuzante pe care le vedeţi zilnic online. MemeGen este urmaşul website-ului creat anul trecut de aceeaşi echipă. Popularitatea acestuia din urmă a explodat pur şi simplu în ultima perioadă, având în vedere că este un serviciu care doar în ultima lună a fost folosit pentru crearea unui număr de 135.000 de meme-uri, în timp ce alte 40.000 de meme-uri au fost urcate pe respectivul wesbite gata facute.

Dacă aceeaşi reţetă din online va deveni eficientă şi pe mobil, MemeGen este o aplicaţie care în scurt timp poate deveni cea mai populară gazdă de imagini virale. Cum era de aşteptat, această creaţie poate fi descărcată gratuit din App Store.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail