mCouple aplicaţia de spionaj în cuplu pentru iOS

mCouple aplicaţia de spionaj în cuplu pentru iOS

Lansată de curând, mCouple este una dintre cele mai complete soluţii pentru sau într-o relaţie deschisă.

mCouple spionaj iOS

Nu credeam că va exista o astfel de aplicaţie în AppStore vreodată, dar creatorii mCouple au reuşit să mă surprindă într-un mod remarcabil. Aceasta reprezintă una dintre cele mai simple soluţii pentru a captura toată activitatea întreprinsă de partenerul sau partenera voastră de viaţă pe al său iPhone.

mCouple este o aplicaţie gratuită ce poate fi descărcată printr-un click pe acest link. După ce aţi pornit-o prima oară, în meniul acesteia veţi găsi un ID specific dispozitivului vostru. După ce aţi instalat aceeaşi aplicaţie şi pe telefonul unei alte persoane, printr-o acţiune similară cu o cerere de prietenie bazată pe ID-ul unic de mai sus, vă daţi amândoi acordul ca celălalt să vadă tot ce faceţi pe iPhone. Din acel moment, fiecare apel, contact din agendă, sms sau mesaj de pe Facebook se va oglindi în timp real în aplicaţia mCouple de pe telefonul partenerului de viaţă.

De asemenea, similar cu funcţionalitatea oferită de serviciul Find My Friends de la Apple, aceeaşi aplicaţie de mai sus vă permite să vedeţi în orice moment, prin GPS, locaţia exactă a celuilalt.

Deşi totul se petrece în două sensuri şi întregul volum de informaţii pe care îl aveţi în faţa ochilor poate fi accesat şi de celălalt, aplicaţia poate intra fără probleme la categoria unelte de spionaj. În definitiv, nu vă împiedică nimeni să oferiţi persoanei iubite cadou un iPhone cu respectivul program gata instalat. Mai mult decât atât, nu este deloc exclus ca persoana importantă din viaţa voastră să fie mai atehnică şi să nu înţeleagă foarte bine pentru ce şi-a dat acordul. Apropo, mCouple rulează în modul ,,stealth” şi nu apare în lista de aplicaţii deschise.

Citește și: