Street View-ul demasca infidelitatea in cuplu [+VIDEO]

Street View-ul demasca infidelitatea in cuplu [+VIDEO]

Street View-ul este cunoscut drept o functie extrem de utila atunci cand vine vorba de stabilirea unui traseu sau a unei destinatii.

Street View

Stim cu totii cat de util poate fi modul Street View din Google Maps, mai ales atunci cand trebuie sa ajungem intr-un loc prin care nu am mai trecut inca. Aparent acest mod de vizualizare a hartii este „recomandat” si pentru demascarea infidelitatii in cuplu. O femeie din Rusia, Marina Voinova, a aflat in mod accidental ca logodnicul o insela, in timp ce cauta o adresa cu Yandex Maps (un soi de Google Maps in varianta ruseasca).

Utilizatoarea a observat o fotografie din Street View in care iubitul ei se plimba la brat cu o alta femeie. Practic Marina s-a trezit ca foloseste aplicatia intr-un cu totul alt mod, fara nici macar sa banuiasca acest lucru. Dupa confruntarea cu logodnicul aventurier, cei doi s-au despartit si uite asa am ajuns noi sa ii atribuim modului Street View o utilizare extinsa.

Street View Rusia

Concluzia? Am putea spune ca indiferent daca ne dam seama sau nu suntem mereu supravegheati si pe masura ce tehnologia avanseaza, realizatori TV precum Ernest vor ajunge sa aiba tot mai putin de lucru 🙂

Mai jos aveti prezentata povestea Marinei si metoda inedita prin care aceasta a aflat vestea nefericita, din pacate in limba rusa care adauga un plus de dramatism intregii povesti 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: