Magazinul Google Play ar putea primi un update de interfață

, 14 Iul, 20:00

Așa cum este el acum, magazinul de aplicații Google Play este foarte funcțional. Oferă acces la aplicații, cărți și muzică și este foarte ușor de utilizat.

google-play-store-redesign-640x400

Se pare că Google a decis că interfața lui Google Play ar putea beneficia de câteva modificări de ordin vizual, pentru a îmbunătăți și mai mult funcționalitatea acestuia. Scopul final al acestor îmbunătățiri este desigur creșterea numărului de utilizatori care achiziționează produse din cadrul acestuia. Cei de la Android Police au reușit să pună mâna pe o serie de screenshot-uri ce ilustrează modificările pe care intenționează Google să le facă în curând.

De exemplu, în cadrul aplicațiilor, imaginea centrală va fi mai proeminentă în timp ce segmentul video va afișa trailer-ul în locul imaginii de feature. Modificările la magazinul Google Play se vor extinde și la varianta mobile  a acestuia. Alte modificări implică afișarea descrierii aplicației în full-screen precum și repoziționarea butonului de share.

Cei de la Android Police nu știu nici ei când vor intra în vigoare aceste modificări, însă având în vedere că sunt construite folosind elemente de Google Material Design, pe care s-a pus foarte mult accentul în cadrul lui Google I/O, ar putea apărea simultan cu lansarea oficială a lui Android L. Între timp, screenshot-urile de mai sus nu reflectă întocmai aceste schimbări, așa că nu trebuie să fim surprinși dacă varianta finală a lui Google Play nu va arăta ca cea de mai jos.

google-play-store-redesign-2-640x400

gplay-redesign-640x531

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail