Living Moments – marketing creativ pentru Lumia 1020, in New York [VIDEO]

Living Moments – marketing creativ pentru Lumia 1020, in New York [VIDEO]

Deşi nu mai exista nici un dubiu în legătură cu , este de apreciat efortul de marketing al Nokia.

New York Nokia Lumia 1020 captura

În ultimul an, am văzut tot mai multe capturi impresionante realizate cu ajutorul . Pe bună dreptate, smartphone-ul cu 41 de megapixeli este în continuare considerat o mândrie pentru compania finlandeză. Deoarece a simţit nevoie să mai investească un pic în promovarea acelui gadget, cei de la Nokia au făcut public clipul de mai jos.

New York arată incredibil, atât în filme cât şi în fotografii. Unul dintre cele mai importante oraşe americane şi victima multor filme de la Hollywood cu dezastre, NY este de această dată din nou în centrul atenţiei. Numele proiectului este Living Moments – Lumia Arc of Wonder. Deşi dovada iniţiativei o puteţi urmări mai jos, preferabil în HD, mai impresionantă este tehnologia din spate.

Pentru acest clip impresionant, care s-ar putea să vă ameţească un pic, s-a folosit un sistem circular format din 50 de telefoane Lumia 1020. Acestea au fost legate în serie şi controlate cu uşurinţă prin intermediul unei aplicaţii scrise special pentru Surface. Ca rezultatele să fie cu adevărat impresionante, aparatul rezultat a fost plimbat prin diverse locaţii, mai populare sau mai puţin populare, din New York. Merită reţinut că, deşi acest scurt metraj are doar 1 minut şi 40 de secunde, a fost obţinut dintr-un total de peste 30.000 de imagini, printr-o metodă similară cu cea din bullet time-ul din Matrix.

Citește și: