Un fotograf National Geographic face demonstrații cu Lumia 1020 şi Lumia 1520 [VIDEO]

Un fotograf National Geographic face demonstrații cu Lumia 1020 şi Lumia 1520 [VIDEO]

Oraşul Rio de Janeiro este imortalizat cu două telefoane, Nokia Lumia 1020 şi Lumia 1520, de un fotograf

Stephen_Alvarez_Nokia national geographic rio de janeiro

Cu toate că acesta este un artificiu de marketing din partea Nokia, rezultatele alăturate, cu fotogafii Nokia Lumia, sunt suficient de impresionante încât acest mic detaliu să nu conteze prea mult.

Compania finlandeză a început încă de anul trecut o colaborare de la National Geographic. Vara trecută, Alvarez imortaliza Marele Canyon cu un Lumia 1020, doar ca acum să introducă în repertoriu şi mai recentul Lumia 1520 pentru a capta nişte imagini surprinzătoare cu capitala Braziliei – Rio de Janeiro.

Aceste fotogafii Nokia Lumia demonstrează că cele două smartphone-uri sunt unele dintre cele mai indicate pentru amatorii de fotografie care ţin să filmeze cu telefonul, deoarece includ suportul pentru fotografierea în RAW DNG. Atât Lumia 1020, cât şi Lumia 1520 încorporează accesul la toate funcţiile manuale pe care vi le-aţi dorit vreodată de la un aparat profesional. Pentru a întări acest concept, oficialii Nokia au lansat până şi profiluri de culoare descărcabile pentru cele două modele de telefoane, cu scopul de a edita mult mai uşor fişierele RAW în Adobe Lightroom.

Colaborarea cu fotografi profesionişti, precum Stepehn Alvarez, este benfică atât pentru Nokia, ca brand, cât şi pentru echipa responsabilă de abilităţile foto ale terminalelor. În definitiv, feedback-ul provenit de la fotografi este cel mai inspirat când vine vorba de introducerea de noi funcţii într-o aplicaţie precum Nokia Camera. Una peste alta, Rio de Janeiro arată spectaculos prin prisma senzorului de 41 de megapixeli din Lumia 1020, nu-i așa?

Nokia lumia 1020 lumia 1520 national geographic_Rio

Citește și: