Livestream îți transmite live aventura înregistrată cu GoPro

Livestream îți transmite live aventura înregistrată cu GoPro

În cazul în care v-aţi dorit întotdeauna să oferiţi în direct un stream video de la camera voastră GoPro din deplasare, vă ajută.

livestream-gopro ios iphone

Ideea clasică de de la o cameră, indiferent dacă este un webcam sau o cameră video de acţiune, aproape de fiecare dată, implică prezenţa unui PC. Acesta din urmă, pe lângă faptul că asigură o conexiune stabilă la internet, permite un număr de clienţi conectaţi la fluxul vostru video proporţional cu rapiditatea conexiunii voastre la internet.

Dacă vreţi însă să zburaţi cu paraşuta şi să oferiţi lumii întregi acces, în timp real, la experienţa trăită de voi, este destul de puţin probabil să aveţi şi un laptop în ghiozdan conectat la internet. Pentru astfel de scenarii există noua aplicaţie Livestream a companiei omonime lansată zilele trecute pentru iOS. Aceasta din urmă scoate complet PC-ul din ecuaţia descrisă mai sus. Este suficient să aveţi un iPhone cu o conexiune de date, un GoPro cu conectivitate WiFi şi aplicaţia Livestream instalată. Din acel moment, atât timp cât aveţi o conexiune decentă la internet, oricine vă va putea urmări cascadoriile în timp real.

Noua aplicaţie Livestream momentan este disponibilă doar pentru iOS, are 46,8MB şi poate fi descărcată gratuit de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: