Livestream Brodcaster iti trimite continutul video din camera pe net

, 16 Apr, 00:41

broadcaster

Intitulat, extrem de sugestiv, Broadcaster, solutia celor de la Livestream face un lucru imposibil in urma cu cativa ani chiar si cu dispozitive mult mai mari.

La doar 495$, Broadcaster este un aparat care se poate conecta la internet printr-o conexiune Wireless, Ethernet, 3G sau 4G printr-un modem USB si care poate face streaming online, dintr-un semnal venit pe HDMI de la o camera video. Singura conditie necesara fiind semnalul HDMI venit de la o camera (1080i, 720p sau 480i), dispozitivul este universal valabil.

Ca functionalitate interna, aparatul poate fi atasat la o camera folosind sina de la blitz sau surubul de la gaura de trepied, preia semnalul video, il converteste in timp real in H.264 cu sunet AAC si-l posteaza pe internet. Desi va puteti schimba serviciul pe care este urcat continutul video, cu 45$/luna aveti acces la platforma lipsita de reclame a producatorului.

Disponibil azi pentru precomanda si gata de livrare in luna mai, orice Broadcaster achizitionat vine cu 3 luni gratuite de serviciu Livestream.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail