Livestream Brodcaster iti trimite continutul video din camera pe net

Livestream Brodcaster iti trimite continutul video din camera pe net

broadcaster

Intitulat, extrem de sugestiv, Broadcaster, solutia celor de la Livestream face un lucru imposibil in urma cu cativa ani chiar si cu dispozitive mult mai mari.

La doar 495$, Broadcaster este un aparat care se poate conecta la internet printr-o conexiune Wireless, Ethernet, 3G sau 4G printr-un modem USB si care poate face streaming online, dintr-un semnal venit pe HDMI de la o camera video. Singura conditie necesara fiind semnalul HDMI venit de la o camera (1080i, 720p sau 480i), dispozitivul este universal valabil.

Ca functionalitate interna, aparatul poate fi atasat la o camera folosind sina de la blitz sau surubul de la gaura de trepied, preia semnalul video, il converteste in timp real in H.264 cu sunet AAC si-l posteaza pe internet. Desi va puteti schimba serviciul pe care este urcat continutul video, cu 45$/luna aveti acces la platforma lipsita de reclame a producatorului.

Disponibil azi pentru precomanda si gata de livrare in luna mai, orice Broadcaster achizitionat vine cu 3 luni gratuite de serviciu Livestream.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: