LG a prezentat ecranul cu cele mai subțiri margini de pe piață

, 30 Oct, 17:01

LG tocmai a anunțat un ecran Full HD de 5,3 inci, ale cărui margini de 0,7 milimetri sunt cele mai subțiri dintre toate smartphone-urile.

lg display

Suntem deja obișnuiți cu design-urile inovatoare ale celor de la LG. Anul trecut, de exemplu, au prezentat ceea ce ei susțineau că era primul ecran Quad-HD AH-IPS LCD. Acesta a fost ulterior implementat pe LG G3, unul dintre cele mai performante și mai bine vândute telefoane la acest moment. Acum coreenii se afișează cu încă o creație avangardistă, un ecran cu niște margini aproape inexistente.

Cu acest ecran, cei de la LG ar putea ajunge să creeze telefoane cu un raport impresionant  între dimensiunea ecranului și dimensiunea telefonului. Pentru a se ajunge la asemenea dimensiuni ale marginilor, LG a folosit o nouă tehnologie pentru a izola circuitele din jurul ecranului, tehnologie bazată pe un adeziv și nu pe o bandă dublă de lipit. Astfel, ecranul și zona din jurul lui sunt izolate atât de praf cât și de apă.

lg display 1

Noul ecran este Full HD și , cu o dimensiune de 5,3 inci, beneficiază și de tehnologie proprie LG denumită ”Advanced In-cell Touch”, din moment ce ecranul interactiv este integrat în display-ul propriu zis fără a-i afecta în niciun fel capacitățile. Conform comunicatului LG, producția și distribuția vor începe în Noiembrie, iar primii care o vor putea testa vor fi cei din China.

Deși ecranul produs de LG este interesant, acesta nu a fost încă incorporat într-un telefon. Pe de altă parte, cei de la Sharp deja au lansat pe piață Sharp Aquos Crystal și Crystal X, telefoane cu margini extrem de mici și cu un raport excelent între dimensiunea ecranului și cea a telefonului. Aquos Crystal X este cel mai bun dintre cele cele două. Folosește deja cunoscutul Snapdragon 801 la 2,3GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 32GB. Puteți afla mai multe despre Sharp Aquos Crystal X de pe Playtech aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail