LG lansează primul televizor OLED 4K

, 25 Aug, 13:24

LG Electronics a anunțat demararea vânzărilor primului televizor OLED cu o rezoluție 4K(3840 x2160) din lume, se arată într-un comunicat remis Playtech.

LG 4K OLED TV 00

Fiind disponibil cu dimensiuni ale ecranului de 77 și 65 de inci (modelele 77EG9700 și 65EC9700), televizorul LG 4K OLED se mândrește cu cea mai bună tehnologie de afișare disponibilă în prezent – un panou curbat compus din diode organice emițătoare de lumină în calitate Ultra HD.

LG OLED 4K TV are un panou avansat dezvoltat de LG Display care dispune de o tehnologie proprie LG Four-Color Pixel WRGB.

„Televizorul LG OLED 4K reprezintă vârful realizării tehnologice și o nouă paradigmă care va schimba dinamica pieței televizoarelor de ultimă generație”, a declarat Hyun-hwoi Ha, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company. „Ca următor pas evolutiv în dezvoltarea tehnologiei de afișare, OLED va juca un rol major în remodelarea industriei. Sunt încrezător când spun că OLED 4K este un adevărat schimbător al regulilor jocului.”

LG 77 4K OLED TV 01

Susținut de un suport în formă de frunză, ecranul subțire și curbat al televizorului LG OLED 4K este cinematic și elegant. Pentru o flexibilitate la instalare, modelele 65EC9700 și 77EG9700 pot fi, de asemenea, montate pe perete. Iar sistemul de sunet multi-canal LG ULTRA SURROUND furnizează o performanță audio care se ridică la nivelul calității superioare a imaginii televizorului. Proiectat în colaborare cu renumitul expert audio Harman Kardon, ULTRA SURROUND creează o atmosferă bogată, detaliată, care sporește simțul de imersiune al spectatorului.

Televizorul 4K OLED de la LG, care a fost un câștigător al premiului Best of Innovations în acest an la Consumer Electronics Show (CES), este construit în jurul platformei ușor de utilizat webOS și oferă o serie de caracteristici și funcții convenabile dezvoltate în jurul conceptelor de bază ale Simple Connection, Simple Switching și Simple Discovery. webOS a fost recent recunoscut de prestigioasa European Imaging and Sound Association (EISA) pentru interfața cu utilizatorul extrem de intuitivă.

LG 77 4K OLED TV 03

„Ne așteptăm ca televizoarele OLED să depășească LCD-urile în vânzări în câțiva ani și nicio companie nu este mai bine pregătită pentru acest lucru decât LG”, a adăugat domnul Ha. „Beneficiile OLED sunt evidente. Nu există nicio deteriorare a calității imaginii și probleme cum ar fi estomparea imaginii, distorsiuni ale culorii în unități de LED-uri curbate sunt pur și simplu inexistente pe televizoarele curbate OLED. Televizorul OLED 4K reprezintă o valoare excelentă pentru consumator în ceea ce privește reproducerea culorilor, rata de contrast, detalii și unghiuri de vizualizare.”

LG va începe luarea de pre-comenzi pentru televizoarele OLED 4K de 65 și 77 de inci în Coreea în această săptămână, urmând să facă același lucru și pe piețele-cheie din America de Nord și Europa la scurt timp după. Vizitatorii de la IFA pot vedea televizoarele LG 4K OLED.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail