LG Gx2 – un nou smartphone mai ieftin derivat din G3

LG Gx2 -  un nou smartphone mai ieftin derivat din G3

Nu este nici foarte scump şi nici foarte puternic. În schimb, noul LG Gx2 arată bine şi împrumută câteva elemente de la vârful de gamă,

lg-gx2 smartphone

Cei de la LG se pare că nu au mai avut răbdare până la IFA pentru a-şi prezenta noutăţile de toamnă. După ce în urmă cu câteva zile detaliam noul , acum este vorba de LG Gx2. În primul rând, trebuie să aveţi grijă să nu confundaţi acest smartphone cu mai bătrândul LG G2x, deşi numele sunt apropiate.

Plecând probabil de la premisă ca LG G3 se adresează segmentului high end, noul Gx2 are o configuraţie decentă, dar se apropie mai degrabă de gama aparatelor mid-range. Datorită ecranului HD 720p de 5,7 inci, poate fi încadrat fără probleme în categoria phableturilor.

La interior, ascunde un procesor quad core de 1,2 GHz şi o cantitate neobişnuită de 1,5GB RAM. Memoria internă se rezumă la 8GB, în timp ce bateria de 3200mAh s-ar putea să vă impresioneze. Deşi camera frontală este de 1,3 megapixeli şi cea principală se bazează pe un senzor de 8 megapixeli, LG utilizează şi în acest aparat sistemul autofocus cu laser din LG G3, pentru imagini clare în orice situaţie.

Momentan mai există câteva necunoscute vizavi de LG Gx2, dar acestea ar trebui să-şi găsească răspunsul la târgul de tehnologie de la Berlin din prima săptămână din septembrie. Atunci vom afla un preţ de vânzare pentru Gx2 şi dacă acest telefon va avea parte de o lansare globală sau se va rezuma la piaţa din Coreea de Sud.