LG G3 trece la Android 5.0 Lollipop zilele următoare

LG G3 trece la Android 5.0 Lollipop zilele următoare

LG G3, vârful de gamă al celor de la LG, va primi, zilele următoare, o actualizare de software importantă. Android 5.0 Lollipop va fi lansat oficial pe acest terminal.

LG G3 Android 5.0 loloipop

S-ar părea că LG vrea să fie prima companie care își actualizează produsele la cel mai nou sistem de operare creat de Google. Primii norocoși vor fi polonezii, care vor primi Android 5.0 Lollipop pe LG G3 începând de săptămâna viitoare, urmând ca update-ul să ajungă apoi și în alte țări.

”Noi, cei de la LG, suntem determinați să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență mobilă și facem o prioritate din a aduce Android 5.0 Lollipop posesorilor de LG G3. Noile funcționalități și îmbunătățiri oferite de Android 5.0 vor oferi o experiență cu totul diferită posesorilor de G3, o experiență cu totul îmbunătățită”, a declarat Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Mobile.

Compania sud-coreeană a promis și că prezenta, în curând, și o listă cu toate dispozitivele care vor primi actualizarea, împreună cu ”programarea” aferentă.

Android 5.0 Lollipop reprezintă cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului său de operare în ultimii ani de zile. Află totul despre noua versiune de Android aici.