LG G3 și o confirmare de rezoluție a ecranului

LG G3 și o confirmare de rezoluție a ecranului

Discuțiile despre LG G3 nu au început încă. O imagine recentă ar putea grăbi însă zvonurile și speculațiile despre un nou model al producătorului.

LG G3 Display

Ubergizmo.com a publicat recent o imagine cu un smartphone care pretinde a fi urmașul lui LG G2, mai exact LG G3, și meniul de informații al acestuia, unde este menționată o rezoluție de 2560×1440 a ecranului.

Să stabilim un lucru: dacă tot suntem la acest capitol. LG G3 nu are o rezoluție 2K a ecranului. 2K înseamnă 2048 pixeli pe verticală în cazul unui smartphone, iar 2560×1440 este notată ca WQHD. În altă ordine, cipul grafic este un Adreno 330, iar procesorul este cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 801, din moment ce este compatibil cu socket-ul pentru Snapdragon 800 și este o alegere normală pentru un dispozitiv high-end.

Folosirea unui Snapdragon 801 implică o lansare mai rapidă a acestui dispozitiv, având în vedere că 805 va fi disponibil după jumătatea acestui an. Astfel, LG G3 ar putea fi lansat undeva în luna iunie dacă se confirmă zvonurile. Nu a fost confirmată memoria internă minimă de 32 GB sau prezența unui slot de memorie microSD, ori alte elemente interesante pe care le va deține acest model. Sunt curios dacă LG va continua să poziționeze butoanele de volum și de power pe spatele telefonului, din imaginea de mai sus fiind destul de greu să ne dăm seama de acest lucru.

Probabil producătorul va opta de asemenea pentru o interfață ceva mai puțin aglomerată, asta dacă a tras cu urechea la ce spun utilizatorii despre actuala interfață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: