LG G3: informații cu câteva ore înainte de lansare și Livestream

LG G3: informații cu câteva ore înainte de lansare și Livestream

După cum ați aflat până acum, LG G3 are dedicat un eveniment de lansare chiar astăzi, puțin mai pe seară.

LG G3 Render

La acest moment, oficialii companiei au confirmat doar existența unei carcase speciale pentru LG G3, carcasa Quick Circle ale cărei specificații vi le-am oferit recent. Mai departe, în mod oficial am înțeles că a fost confirmat și ecranul cu o rezoluție mai mare decât FullHD, probabil 2560×1440 pixeli, și desigur data de lansare, pe 27 mai 2014.

În online se mai discută despre o baterie detașabilă de 3000 mAh și de un slot pentru carduri microSD. Cel mai probabil, telefonul va veni în variante de 16 sau 32 GB, opțional orice utilizator putând achiziționa un card de până la 128 GB. Există și posibilitatea ca LG G3 să dețină încărcare wireless iar numărul modelului să fie LG-D851. Nu se știe însă dacă va fi același număr de produs pentru toate rețelele GSM, probabil că nu.

Diagonala ecranului ar putea fi de 5,5 inci, chiar dacă este undeva la limita dintre un smartphone și celebrul phablet, ar avea o cameră frontală de 2,1 Megapixeli și una principală de 13 Megapixeli cu stabilizare optică și focalizare laser… (din seria zvonurilor cu bătaie lungă, până în 2015). Amplificatorul și difuzorul intern ar fi capabile de a redasunetul cu o putere de 1 W, ar deține un procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz și tot 2 GB memorie RAM.

Se discută și probabilitatea ca LG să fi lucrat mai atent la interfața smartphone-ului, și să mai scadă din numărul de funcții și de opțiuni ale acestuia, fâcându-l mai ușor de înțeles. Nu a menționat nimeni de celebrul senzor de amprentă pe care îl indroduc din ce în ce mai mulți producători, pentru ca în eventualitatea standardizării unui sistem de plată unificat, acesta să își joace cel mai important rol.

Streamul live de la evenimentul LG este mai jos, va deveni activ începând cu ora 19:30, ora României.

Citește și: