LG G3 va suporta carduri MicroSD care nu există încă

LG G3 va suporta carduri MicroSD care nu există încă

Deşi multe telefoane recente sunt limitate la utilizarea unor carduri microSD de maxim 32GB sau 64GB, noul va depăşi această limitare.

lg g3 microsd 2tb

În urmă cu câteva zile, publicam pentru noul LG G3, noul vârf de gamă al sud-coreenilor care ar trebui anunţat oficial în câteva zile. La momentul respectiv, nu eram 100% siguri în legătură cu autenticitatea acelor informaţii, mai ales că nu ştiam dacă smartphone-ul în cauză va suporta sau nu extinderea spaţiului de stocare folosind carduri microSD.

Răspunsurile la toate întrebările voastre legate de noul LG G3 le găsiţi în acest document oficial publicat în urmă cu câteva zile pe website-ul LG UK. Este vorba de un PDF care ar trebui să se încarce fără probleme în orice browser. Deşi majoritatea specificaţiilor tehnice erau deja cunoscute, există totuşi şi o „revelaţie”.

Noul G3 nu numai că va include suport pentru carduri microSD, dar, la capitolul capacitate, va fi limitat la nu mai puțin de 2TB. În contextul în care 1TB are 1024GB, vă daţi seama că respectiva valoare este fabuloasă.

Problema, cel puţin pentru moment, este că cele mai mai mari carduri microSD de pe piaţă sunt de 128GB. Există totuşi un motiv pentru care este evident ca acei 2TB nu au fost scrişi arbitrar în specificaţii. La momentul definirii celui mai nou standard de carduri microSD s-a stabilit că aceasta va fi capacitatea limită pentru carduri în următorii ani.

În rest, acelaşi document ne reaminteşte prezenţa unui ecran de 5,5 inci cu o rezoluţie de 1440 x 2560, a unui procesor Snapdragon 801 quad core la 2,46GHz şi a unei cantităţi de memorie RAM de 2GB. Camera principală va avea 13 megapixeli, bateria va fi de 3000 mAh, iar spaţiul de stocare implicit va fi de 16GB. Evenimentul de lansare pentru noul smartphone va avea loc pe 27 mai.

microsdhc

Citește și: