07 iul. 2014 | 11:58

Tableta de 10 de la LG: din această lună, G Pad 10.1 va fi disponibilă internațional

ACTUALITATE
Tableta de 10 de la LG: din această lună, G Pad 10.1 va fi disponibilă internațional

LG a anunțat că noua sa tabletă va fi lansată pe toate piețele în această lună. Va fi disponibilă, dar nu la toți în același timp. Iată care este distribuția pe regiuni.

LG G Pad 10.1

LG a anunțat în luna mai a acestui an că aduce noi modele pe lângă G Pad de 8 inci. Android Central informează că modelul cu ecran de 10 inci va fi disponbil în Statele Unite, iar până la finalul lunii ajunge în țări din America de Sud, Asia și Europa.

Cum se compară G Pad cu noul smartphone al companiei? Ei bine, LG a preluat câteva funcționalități de la flagship, mai precis interfața și touch & shoot, care îți permite să faci poze mai rapid și mai simplu, sau sistemul de deblocare Knock Code și QPair 2.0 pentru „împrietenirea“ tabletei cu telefonul, care îți aduce pe tabletă notificările telefonului.

LG introduce 3 noi diagonale pentru LG G Pad

În ceea ce privește dotările tehnice ale tabletei, acestea sunt destul de limitate. Are un ecran de 10 inci la o rezoluție HD de 1.280×800 pixeli, un procesor Snapdragon quad-core la o frecvență de 1,2GHz, o memorie RAM de 1GB și un spațiu intern de stocare de 16GB. Se mai adaugă camera de 5 megapixeli, cu una frontală de 1,3 megapixeli, și o baterie de 8.000 mAh. Desigur, sistemul de operare e Android.

Tableta va fi disponibilă în nuanțele de negru și roșu. Încă nu există un preț comunicat oficial, dar la astfel de dotări nici nu vorbim de un gadget high-end.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele