LG anunță cel mai ieftin OLED TV cu diagonală mare

LG anunță cel mai ieftin OLED TV cu diagonală mare

Cei de la LG, prin noul LG 55EC930, fac eforturi semnificative pentru a aduce noile televizoare cu panouri  în casele multora dintre noi.

lg-55ec9300

În contextul în care, în urmă cu aproximativ un an, prima generaţie a acestui model de televizor costa 15.000 de dolari, valoarea la care poate fi echiziţionat 55EC930 poate fi clasificată ca fiind infimă.

Sud-coreenii tocmai au anunţat cu o configuraţie şi un design de invidiat. Este disponibil la prețul de 3.500 de dolari, iar acest model este cel mai ieftin din clasa lui de la orice producător. Disponibil din 24 august în Statele Unite ale Americii, smart TV-ul din imagine nu ar trebui să întârzie prea mult până să ajungă şi pe meleaguri mioritice.

LG 55EC930 este cel de al treilea OLED TV lansat de LG în ultimul an şi poate fi clasificat ca fiind cea mai recentă tentativă a sud-coreenilor de a-şi consolida poziţia pe această piaţă de TV-uri panouri OLED. Ca platformă, acesta este primul OLED TV al gigantului care foloseşte sistemul de operare . Din testele noastre, o platformă foarte intuitivă şi rapidă, această variaţie de webOS se pretează foarte bine pentru televizoare.

Descoperă și: LG WebOS – Destinația finală

Trecând peste grosimea spectaculoasă de 4,5 milimetri, interacţiunea cu acest TV va fi o încântare, în egală măsură, datorită aspectului şi lipsei de lag la interacţiunea cu interfaţa platformei.

Citește și: