LG Gallery – primul OLED TV plat de 55 de inci vine de la LG

LG Gallery - primul OLED TV plat de 55 de inci vine de la LG

Samsung pur si simplu nu are norocul sa dobandeasca titluri de ,,primul din lume”, iar noul LG Gallery este cea mai noua dovada a acestui fapt.

LG OLED TV 55EA8800

La scurt timp dupa ce LG si Samsung s-au inscris in competitia de a aduce , cei de la LG tocmai au dat startul si au castigat un nou concurs similar.

In imaginea de mai sus este un OLED TV plat cu numele de LG Gallery menit sa fie similar cu un tablou clasic. Numele de cod pentru Gallery este 55EA8800. Acesta poarta titlul de primul televizor OLED de 55 inci capabil sa poata fi agatat pe perete. Desi ai fi tentat sa crezi ca rama este doar de design, aceasta ascunde cea mai noua tehnologie din domeniul difuzoarelor ultra compacte. In acest caz particular, integreaza doua difuzoare stereo si o pereche de subwoofere – Canvas Speakers. Cu toate ca in trecut nu a pierdut ocazia de a se lauda ca a folosit difuzoarele Piezo de 1 milimetru grosime de la Kyocera, in , pentru un moment nu se stie daca pentru acest model compania a venit cu aceeasi tehnologie.

Daca tot vine cu numele Gallery pe cutie, noul model OLED TV are preinstalat un screensaver ce poate fi activat cu usurinta si care integreaza o colectie destul de mare de tablouri de la Vincent Van Gogh si Paul Gauguin. Cum e si normal, respectivele imagini pot fi inlocuite cu usurinta cu fotografii din concediu. Desi nu avem inca o data precisa de lansare pentru aceasta creatie sau un pret orientativ, macar stim ca este al treilea TV al celor de la LG care foloseste un panou OLED.

Ramane sa intalnim acest model la standul LG de la IFA 2013 in zilele urmatoare, atunci vom putea sa ne exprimam admiratia fata de noul tip de panouri folosite in 55EA8800.

Citește și: